Nieuwe producties zijn alleen mogelijk met voldoende steun, zowel financieel als in natura. Ook U kunt ons steunen.

Er zijn vele manieren om deelgenoot te worden: via sponsoring, ondersteuning in natura, eenmalige giften met fiscaal voordeel, het opkopen van een voorstelling voor medewerkers of relaties. En uiteraard zullen wij u weer steunen door ons aanbod zo passend mogelijk aan dat van u te koppelen. Wij bieden tal van aantrekkelijke mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie, niet alleen in uitingen, maar ook culturele, culinaire en VIP arrangementen: voor U en uw personeel!

Voor iedere voorstelling werken we samen met heel veel betrokken partijen. Van onderwijsinstellingen tot commerciële bedrijven en overheden. We zijn hen erg dankbaar voor de ondersteuning in welke vorm dan ook en het in ons gestelde vertrouwen. Indien u vragen heeft of graag eens in gesprek wilt kunt u contact opnemen via het contactformulier. 

“Samen sterker”

Noord op de schaal van Richter koerst op verbinding. Voor de realisatie werken wij dan ook graag samen met organisaties, bedrijven, bewoners en het onderwijs.

Voor meer informatie over sponsoring, Vip arrangementen en partnerovereenkomsten kunt u contact opnemen met info@noordrichter.nl of 1info@stichtingwalkyre.nl

sponsorbrochure A4 (april 2020)-1
Download hier de volledige brochure

Copyright © 2019 | NOORD op de schaal van Richter | Vormgeving: Rienk Kluiving | Pricacy statement en Disclamer