actueel

ZUIDBROEK – Het multimediale theaterspektakel NOORD kijkt vooruit in deze bizarre tijden waarin de wereld tot stilstand lijkt te zijn gekomen! De organisatie van NOORD is ervan overtuigd dat de theaterproductie in staat is om de aardbevings- en corona-ellende uit ieders hoofden te spelen omdat NOORD de veerkracht en positieve energie laat zien van mensen.
Het verhaal speelt zich af in het Groninger land, met actuele thema’s als veranderend klimaat, economische uitdagingen en de toekomst van onze kinderen. Hoe we omgaan met lastige situaties en met daadkracht onze toekomst ter hand kunnen nemen. Een voorstelling die het noorden op het podium plaatst en aanzet tot debat.
Dat de coronacrisis de culturele sector tot stilstand heeft gebracht, betekent niet dat producente Geke Hoogstins nu afwacht wat de toekomst brengt. “De toekomst is nu, dit is namelijk precies waar onze voorstelling over gaat. Dat we verlangen naar een meer betekenisvolle maatschappij wordt nu door de crisis versterkt en de huidige situatie biedt alle ingrediënten voor een nieuw begin. Lees hier het laatste persbericht

Je helpt ons door alvast tickets te reserveren (vrijblijvend!) via de ticketbutton bovenaan de pagina of door een donatie van 25 of 50 euro. 

Grotere donaties zijn natuurlijk ook heel erg welkom! lees meer

rtv

‘NOORD” de makers aan het woord OOG TV 8 -9 -2019

Geniet van het gesprek deze twee creatieve professionals die elkaar gevonden hebben:-)

TV interview met Geke Hoogstins, theatermaakster en Roger Muskee, video kunstenaar ( 8 september 2019 via OOG TV) Dit interview werd gehouden voordat bekend werd dat de voorstelling naar 2021 verplaatst werd. De voorstelling is nu gepland vanaf 10 maart 2021!

 

persberichten

Copyright © 2019 | NOORD op de schaal van Richter | Vormgeving: Rienk Kluiving | Pricacy statement en Disclamer