SPONSOREN EN PARTNERS

Nieuwe producties zijn alleen mogelijk met voldoende steun, zowel financieel als in natura. Ook U kunt ons steunen. 

Er zijn vele manieren om deelgenoot te worden:  via sponsoring, ondersteuning in natura, eenmalige giften met fiscaal voordeel, het opkopen van een voorstelling voor medewerkers of relaties. En uiteraard zullen wij u weer steunen door ons aanbod zo passend mogelijk aan dat van u te koppelen. Wij bieden tal van aantrekkelijke mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie, niet alleen  in uitingen, maar ook culturele, culinaire en VIP arrangementen: voor U en uw personeel!

Voor  iedere voorstelling werken we samen met heel veel betrokken partijen. Van onderwijsinstellingen tot commerciële bedrijven en overheden. We zijn hen erg dankbaar voor de ondersteuning in welke vorm dan ook en het in ons gestelde vertrouwen. Indien u vragen heeft of graag eens in gesprek wilt kunt u contact opnemen via het contactformulier

Klik hier om te zien wie in de vorige producties van Walkyre ons gesteund heeft

//noordrichter.nl/wp-content/uploads/2019/05/pag-1-uitsnede.png

Een duurzame productie

Wij streven naar zo groen mogelijk produceren.

FSC gecertificeerd.   klimaatneutraal papier logo

Scholma Print en Media levert ons drukwerk op FSC papier en is klimaatneutraal gecertificeerd. Ook in catering, bouwmaterialen en energiegebruik zullen wij zoeken naar groene oplossingen.  Kunt u ons hierbij helpen dan komen we graag met u in contact!

Het comité van aanbeveling.

Het comité van aanbeveling bestaat uit een gevarieerd gezelschap van ondernemers en bestuurders die actief zijn in Noord Nederland. Zij zullen als ambassadeurs voor de theaterproductie naar buiten treden.

Het comité bestaat momenteel uit:

Dhr. Harm Post

Dhr. Lambert Zwiers

Dhr. Geert Jan ten Brink

Dhr. Eric H.F. van Oosterhout

Dhr. Willem de Kok

Dhr. Rein W. Munniksma

Dhr. Heribert Delicaat

Martin Scholma

“Samen sterker”

Noord op de schaal van Richter koerst op verbinding. Voor de realisatie werken wij dan ook graag samen met organisaties, bedrijven, bewoners en het onderwijs.

Voor meer informatie over sponsoring, Vip arrangementen en partnerovereenkomsten kunt u contact opnemen met Marsha Ratelband; communicatie@noordrichter.nl – 06 54346343

U kunt HIER de volledige sponsorbrochure downloaden

http://noordrichter.nl/wp-content/uploads/2018/07/6-718x758.png